Marpix er et enkeltpersonforetak

Jeg tilbyr fotografiske tjenester til mange formål.

Med fullformat kamera og drone kan jeg kombinere metoder og teknikker for å skape både kreative eller teknisk presise produkter.

Mitt fokus er ditt behov.

Sfæriske panoramabilder er min spesialitet. Disse tas med drone eller fullformat kamera, og viser omgivelsene 360 grader rundt. Slike bilder har verdi både for øyeblikket det tas, eller for å dokumentere endringer eller framdrift i et prosjekt.

Når slike bilder tas med jevne intervaller, kan de sammenlignes. Endringer dokumenteres på en presis og detaljert måte. Egnet til eiendomsprosjekter, veiprosjekter eller andre tiltak med tilstandsforandringer over tid.

Sfæriske bilder kan også lages innendørs, til en virtuell presentasjon som viser romløsninger i sammenheng. Egnet for presentasjon/salg av bolighus, presentasjon av møtelokaler, utstillingslokaler eller hoteller. Er også egnet til å funksjonsbeskrive industribygg og lignende.
Ved å kombinere sfæriske utebilder med video og stillbilder innendørs, kan du få en helhetlig og komplett visualisering av ditt objekt og din virksomhet.

Marpix samarbeider med geomatikkselskapet Hawkeye as, som har svært gode løsninger for oppmåling og dokumentering av vei- og eiendomsprosjekter.

Jeg anbefaler at du oppsøker Hawkeye sin nettside